Zpět

Nová kolekce vánočních známek a pohledů

Čas adventu a vánočních svátků patří pro mnoho lidí k nejhezčím obdobím v roce. Je plný veselí, očekávání, překvapení, společně strávených chvil a radosti. Je to čas, kdy se víc než kdykoli jindy snažíme potěšit druhé a vykouzlit jim úsměv na tváři.

Tiskový list se známkami Kolekce Adventní čas
Adventní známky
 
Kolekce Adventní čas

Adventní čas od České pošty

Letos jsme pro vás připravili novinku – Adventní čas od České pošty. Jedná se o kolekci 25 originálních poštovních známek a 8 pohlednic zabalených v dárkovém balení. Vánoční pohlednice udělá adresátovi jistě větší radost než esemeska. Nyní bude navíc i s tematickou vánoční známkou.

V prodeji je 9 500 kusů kolekcí Adventní čas. Tak si pospěšte.  

Kolekce adventních známek a pohlednic

Známky pro kolekci Adventní čas jsme vybírali velmi pečlivě. V balení nenajdete dvě stejné. Známky i pohledy z dílny známé ilustrátorky dětských knih Jarmily Marešové jsou zakomponovány v hlavním motivu. Schválně – objevíte je všechny?

Známky mají hodnotu A, jsou samolepící, natištěné na jednom tiskovém listu a můžete si je pořídit v dárkovém balení spolu s pohledy.

Prodejní místa

Adventní čas zakoupíte na vybraných poštách po celé České republice. Seznam pošt určených k prodeji kolekce Adventní čas (xlsx, 26kB).

Informace k prodeji

Adventní čas obsahuje 8 pohlednic a 25 písmenových známek s hodnotou A (nominální cena jedné známky je 13 Kč), které jsou určeny pro vnitrostátní obyčejné psaní – standard do 50 g, ale použít je můžete na jakoukoli vnitrostátní zásilku i zásilku do zahraničí místo běžné známky shodné hodnoty. Celková cena kolekce Adventní čas je 398 Kč včetně DPH, přičemž poštovní známky jsou od DPH osvobozeny.

V prodeji je pouze omezený počet kusů na vybraných poštách. Dostupnost na jednotlivých poštách se může lišit.